NPO
NTR
10 juli 2012

Wederik de Backer - Erasmus Hogeschool Brussel, RITS, opleiding radio
Voor jonge starters wordt het steeds moeilijker om meteen een job te vinden. De banen liggen niet bepaald voor het oprapen. En als je dan iets vindt, is er stress, lange dagen en weinig vakantie... Maar kan het ook anders ? Doen wat je graag doet en er toch goed voor betaald worden? Deze documentaire is een onderzoek naar alternatieven om geld te verdienen en zo slapend rijk te worden. De nominatiecommissie: "Wederik werkt een actueel thema verrassend en buitengewoon geestig uit. Oorspronkelijk en fris. Het medium radio komt volledig tot z'n recht." Wederik is te gast in Holland Doc op 2 september

 

 

Download
PC: Klik rechtermuisknop > 'Doel opslaan als...'
Mac: CTRL + klik > 'Koppeling opslaan als...'

  1. [...] http://radioprijs.ntr.nl/2012/07/10/nominatie-9/ [...]

    30 september 2012 22:24 Slapend Rijk « WEDERIK DE BACKER