NPO
NTR

Sta je ingeschreven bij een journalistieke- of kunstopleiding in Nederland of België? Is het maken van een podcast of radioprogramma onderdeel van je opleiding? Of ben jij een jonge maker die heel graag een podcast maakt... dan is de NTR Podcastprijs voor jou het ideale podium om je talent te presenteren. Stuur je podcast naar ons!

 

Genre
De vorm van je podcast is helemaal vrij. Het kan een verhalende serie zijn, een enkele documentaire, klankbeeld, hoorspel, reportage, nieuwsitem, dramaproductie of portret zijn. Ook wat betreft de inhoud en lengte zijn er geen beperkingen. Het onderwerp kan cultureel, journalistiek of politiek zijn, luchtig of serieus van toon. Zolang het maar jouw eigen stempel draagt.

 

Nominaties
Uit alle inzendingen wordt een aantal programma’s genomineerd. Een onafhankelijke vakjury bepaalt welke van de nominaties in aanmerking komen voor de NTR Podcastprijs 2021.

 

Winnaars
De eerste en tweede prijswinnaar worden bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst.

 

Wat kan je winnen?
Er zijn verschillende prijzen te winnen: een montage cursus, professionele opname-apparatuur of een bezoek aan het internationale audiofestival Prix Europa in Berlijn.
Op het inschrijfformulier geef je aan voor welke prijs je kiest!

 

Meedoen? Lees meer