NPO
NTR

Wil jij je eigen podcast maken? Maar weet je niet goed hoe je je plan moet realiseren? En of je idee wel haalbaar is? Wanneer heb je een goed verhaal te pakken en hoe vertel je dat? En hoe houd je je luisteraars vast? Wat is eigenlijk het verschil tussen een podcast en een 'gewoon radioprogramma'?
Met al deze vragen kun je nu bij ons terecht.
Marion Oskamp, de NTR Podcastdokter, geeft advies. En het kost je niets.

 

Advies van de NTR Podcastdokter
Als je van gedachten wilt wisselen of je idee wilt bespreken dan kun je bij de Podcastdokter terecht. Ook als je al opnamen hebt gemaakt maar worstelt met de opbouw van het verhaal dan kun je de Podcastdokter om advies vragen.

"De Podcastdokter wist de essentie van mijn verhaal naar boven te halen en het op scherp te zetten door een prikkelende vraag waar ik alles aan op kan hangen. Ik vind het een vondst!"

 

Mail de Podcastdokter
Het hele jaar door kun je contact opnemen met Marion Oskamp, de Podcastdokter, en in overleg met jou maken we een afspraak om over je plannen of je audio-opnamen te praten.

"Ik was - als leek - erg blij met de praktische tips en technische adviezen, maar werd vooral enthousiast om daadwerkelijk met m'n eigen idee aan de slag te gaan."

 

Mail naar podcastdokter@ntr.nl

 

De NTR Podcastdokter is een initiatief van de NTR Podcastprijs, onderdeel van NPO DOCS