NPO
NTR

Kristel Peters - Fontys Hogeschool Journalistiek Tilburg
Deze reportage gaat over stiefzus van de maakster, Rochelle; zij heeft Borderline. "Sinds ik weet dat Rochelle Borderline heeft (zo'n twee jaar nu), heb ik mij een aantal dingen afgevraagd over deze stoornis. Vooral hoe het voor haar is om hiermee te leven. Met mijn docent heb ik toen besproken of ik de vragen die ik over Borderline heb niet kon gebruiken voor een radioreportage. Dit heb ik gedaan. Het is uiteindelijk een portret geworden van Rochelle waarin zij vertelt hoe het is om te leven met Borderline, inclusief de dieptepunten. De nominatiecommissie: "Een mooi gesprek tussen twee leeftijdsgenoten waarin de maakster zich inleeft in het leven van haar stiefzusje." Kristel is te gast in Holland Doc op 26 augustus

 

 

Download
PC: Klik rechtermuisknop > 'Doel opslaan als...'
Mac: CTRL + klik > 'Koppeling opslaan als...'