NPO
NTR
9 juli 2012

Ine Verhaert - Erasmus Hogeschool Brussel, RITS, opleiding radio
Zink is een luisterspel dat de dilemma's van dertigers behandelt. Die lijden nogal eens aan keuzestress. De dilemma's waar kandidaat Margot voor geplaatst wordt zijn hilarisch en tonen volgens Ine de absurditeit van onze moderne maatschappij aan. "Ik wilde het thema op een ludieke manier onder de aandacht brengen. Dat hoor je terug in de vorm: een demoversie van Ratrace, een gezelschapsspel." De nominatiecommissie: "Ine neemt een actueel, herkenbaar onderwerp bij de kop. Dat doet ze zo fris, grappig en creatief dat we in haar een nieuwe generatie documentairemakers zien." Ine komt naar Holland Doc op 19 augustus

 

 

Download
PC: Klik rechtermuisknop > 'Doel opslaan als...'
Mac: CTRL + klik > 'Koppeling opslaan als...'