NPO
NTR

Laurens van Wouwe

Laurens van Wouwe

Van Laurens van Wouwe (journalistiek)

Wat doe je als je geliefde niet in Europa is geboren en je smoorverliefd op hem wordt, terwijl hij elk moment het land uitgezet kan worden? Dan vlucht je samen de grens over, voor de Europaroute. Jaarlijks doen ruim 100 stellen het: ze gebruiken het Europees recht om strengere Nederlandse regels te omzeilen. Maar dan moet je wel eerst minstens een half jaar over de grens, om daar een nieuw bestaan op te bouwen. In deze docu het verhaal van Joline en Rekkaud, hun advocaat en een reactie van de politiek.

Download
PC: Klik rechtermuisknop > 'Doel opslaan als...'
Mac: CTRL + klik > 'Koppeling opslaan als...'

  1. [...] luisteren? De NTR zendt de documentaire dus in augustus uit op Radio 1, maar je kunt hem nu ook al beluisteren op de website van de NTR Radioprijs. Daar vind je ook het werk van de andere genomineerden. Deel dit bericht via: Dit bericht werd [...]

    2 augustus 2011 11:36 Genomineerd! | Laurens van Wouwe