NPO
NTR
6 juli 2011

Floris Alberse

Floris Alberse

Van Floris Alberse (journalistiek)
Piet Alberse (85) voelt zich niet meer thuis in zijn flat in Den Haag. Dat komt volgens hem door ‘al die buitenlanders’. Journalist en kleinzoon Floris Alberse (23) vindt het vervelend dat opa verder geïsoleerd raakt in zijn eigen stad en zoekt uit waar het gevoel van zijn grootvader vandaan komt. En wat moet er gebeuren zodat opa zich weer prettig voelt in zijn stad? Floris Alberse neemt de luisteraar mee in zijn journalistieke zoektocht langs maatschappelijke en persoonlijke problemen.

Download
PC: Klik rechtermuisknop > 'Doel opslaan als...'
Mac: CTRL + klik > 'Koppeling opslaan als...'

  1. [...] NTR Radioprijs ging uiteindelijk naar Floris Alberse, voor zijn mooie documentaire “De flat van mijn opa”, dus geniet ik vooral nog na van de nominatie. Ook nagenieten – zeker bij koud najaarsweer [...]